fredag 17 september 2010

Valet på Margarethaskolan

Att arbeta med valet på skolan kan man göra på många olika vis. Delar med mig av hur årskurs 7,8 och 9 arbetar med valet på vår skola. Här får eleverna ta olika roller i processen. http://valmurvlarna.wordpress.com/

3 kommentarer:

  1. Vilket jobb dina kollegor och dina fd. elever gjort. Har du varit delaktig i framtagandet av Valmurvlarnas sida? Visste du att det fanns sån kunskap i pedagoggruppen, framtagandet av sidan, bloggandet...?

    Med ett sånt engagemang och ett sånt arbete som de gjort tillsammans så måste eleverna ha fått omfattande verktyg för framtiden. Insikter, förståelse, kunskap..., synd att man inte fick den möjligheten när man gick i skolan själv. Känns bra, finns hopp för framtiden - verkligen!

    SvaraRadera
  2. Hej Lena
    Dokumentationsmetodik! Skolan har av tradition alltid gjort misstaget att köpa in lärplattformar som är administrativa verktyg och inte interaktiva lärmiljörer som möjliggör och inspirerar till lärande. Det kommer bli intressant att se vad du gör av dina tankar. Att skapa metoder för en skola att dokumentera och synliggöra verksamheten är inget litet uppdrag. Ser fram mot nästa diskussion med dig.

    Valarbetet är mycket bra!

    /Måns

    SvaraRadera